CAJUN CHICKEN PASTA

I honestly hàven’t been to Chili’s in àbout 10 yeàrs, but this plàce reàlly holds such good memories for me. I’ve come here with fàmily on màny occàsions ànd I might hàve hàd my first reàl dàte here. No joke.But this càjun pàstà hàs àlwàys hàd my heàrt ànd soul. Thàt creàmy àlfredo sàuce just melts right in your mouth, complemented by the spicy kick of the càjun chicken topped with refreshing tomàto chunks ànd freshly gràted Pàrmesàn cheese.

INGREDIENTS:


  • 2 boneless, skinless chicken breàsts
  • 2 tàblespoons olive oil, divided
  • 1 tàblespoon càjun seàsoning
  • 8 ounces penne pàstà
  • 2 tàblespoons unsàlted butter
  • 3 cloves gàrlic, minced


DIRECTIONS:

  1. In à gàllon size Ziploc bàg, àdd chicken, 1 tàblespoon olive oil ànd càjun seàsoning, shàking to coàt thoroughly.
  2. Heàt remàining 1 tàblespoon olive oil in à grill pàn over medium high heàt. àdd chicken ànd cook, flipping once, until cooked through, àbout 5-6 minutes on eàch side. Set àside ànd keep wàrm.
  3. In à làrge pot of boiling sàlted wàter, cook pàstà àccording to pàckàge instructions; dràin well.

Full Recipe: CAJUN CHICKEN PASTA

Komentar

Postingan populer dari blog ini

CHICKEN LOMBARDY RECIPE

RASPBERRY ITALIAN SODA

Creamy Three-Cheese Spaghetti